Reparații aer condiționat auto

REPARAȚII AER CONDIȚIONAT AUTO BRAȘOV

Reparații aer condiționat auto Brașov

Oferim servicii complete de diagnoză, igienizare și reparații aer condiționat auto Brașov! Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă asiste chiar și atunci când problemele sistemului de climatizare depășesc necesitatea unei simple încărcări cu freon. La nivelul instalației de aer condiționat auto pot surveni anumite probleme, pe care nu orice service este pregătit să le rezolve. 

Ce servicii oferim?

Procesul de verificare și întreținere a sistemului de aer condiționat este complex, iar noi suntem pregătiți pentru problemele ce pot apărea. Personalul nostru este calificat și dispus să repare instalații de climatizare folosind piese noi, pentru a reduce costurile înlocuirii compresorului.

Diagnoza se efectuează computerizat, astfel pierderile de freon sunt ușor identificate. Înlocuim, de asemenea, filtrul uscător, uleiul din compresor, radiatoarele de apă și aer condiționat. În același timp, se elimină mirosurile neplăcute. Adițional, verificăm presiunea din instalații și sudăm conductele deteriorate.

 

Reparații aer condiționat auto Brașov

Suntem la doar un telefon distanță!

Climatizarea auto este un sistem complex, alcătuit dintr-un sistem de aer și unul închis de refrigerant. Scopul acestuia este de a scoate căldura din habitaclu, prin restituirea acesteia în aerul exterior.

Freonul absoarbe căldura trecând din starea lichidă în starea gazoasă. Alternativ, acesta eliberează căldură atunci când trece de la starea gazoasă la cea lichidă.

Suntem la doar un telefon distanță! Ne poți contacta la +40 (761) 677 707 pentru o diagnoză completă și corectă a instalației de aer condiționat!

Verificarea instalației de aer condiționat

Se recomandă a fi efectuată o verificare a instalației anual la un service autorizat. Vă așteptăm la AutoChelu pentru o diagnoză completă și servicii de reparații și întrețienere.

Schimbarea filtrului de habitaclu

Recomandăm schimbarea filtrului de habitaclu o dată pe an sau la fiecare 15.000 de km. De asemenea, recomandăm pornirea instalației de climatizare la fiecare două sau trei săptămâni, chiar și iarna.

Reparații aer condiționat auto Brașov - ce presupune acest proces?

Operația de reparații ale sistemului de climatizare variază ca și procese în funcție de problemele identificate. Spre exemplu, se poate constata un radiator spart sau defect, ori conducta de aer lovită sau fisurată. De asemenea, compresorul poate fi avariat, caz în care de obicei recomandăm înlocuirea cu unul nou. 

Serviciile noastre includ verificarea, inspecția și servisarea aerului condiționat auto, precum și detectarea de scurgeri. De asemenea, putem repara sau înlocui furtunele sau compresorul defect la service auto. Alte componente care au avut de suferit pot fi, de asemenea, înlocuite, precum: radiatorul de apă, termostatul, ventilatorul. Ulterior, realizăm curățarea sistemului de aer condiționat pentru a elimina mirosurile neplăcute. Contactează-ne acum pentru o programare!

Reparații aer condiționat auto Brașov
Reparații aer condiționat auto Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button