• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Despre Noi

Despre Noi

Service aer condiționat auto Brașov

Neculai Ciușleanu

Administrator

Contactați-ne

+40 (761) 677 707

DE CE SĂ NE ALEGI

Calitate, transparență,
seriozitate

Misiunea

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii de calitate, satisfăcătoare și accesibile, care să creeze o punte de încredere. Suntem orientați spre investiții continue atât în angajații noștri, cât și în echipamente moderne și tehnologizate.

Viziunea

Viziunea AutoChelu pe termen lung este de a atinge performanțe de top pe termen lung, alegând să lucrăm doar cu echipe de specialiști cu experiență. De asemenea, urmărim să extindem modul în care oferim actualele servicii, spre o gamă mult mai largă ce acoperă o paletă mai mare de nevoi.

Scopul

Scopul nostru reprezintă grija față de client – aceasta este prioritară în orice business. La AutoChelu punem mare preț pe feedback-ul primit, deoarece acesta ne ajută să evoluam. Alte principii după care ne ghidăm activitatea sunt transparența, seriozitatea și calitatea, aplicate în mod constant. 

MAI MULT

Întrebări frecvente

Prima etapă este diagnosticarea problemelor și a nevoilor apărute la nivelul sistemului de aer condiționat sau climatizare. Ulterior, vi se vor comunica informațiile, iar piesele prea avariate vor fi înlocuite. De asemenea, elementele ce necesită îmbunătățiri vor fi reparate în mod corespunzător. Ulterior acestei etape, se vor inspecta eventualele curgeri ale freonului. Dacă acestea sunt prezente, ele vor fi reparate cu atenție iar furtunele, înlocuite. Nu în ultimul rând, vom elimina eventualele mirosuri neplăcute generate de sistemul de ventilație și vom verifica debitul de aer.

Primul pas este stabilirea cărui tip de freon este necesară, precum și cantitatea acestuia. Apoi, în mod automatizat, vom extrage freonul și uleiul uzate din instalația de aer condiționat și o vom vida, pentru a elimina riscul pierderii de freon. Dacă totul este în regulă, urmează încărcarea cu freon și completarea uleiului. La urmă, se efectuează testele de funcționare, pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Utilizăm două tipuri de froen, respectiv  R134a sau 1234yf (pentru mașinile din 2018-2020).

Prețurile diferă atât în funcție de cantitatea de freon necesară, cât și în funcție de tipul acestuia. De asemenea, dacă se constată că anumite elemente ale sistemului sunt avariate sau necesită reparații, acest aspect se va reflecta în costul total. Apelați cu încredere la service aer condiționat auto Brașov – AutoChelu!

La Service aer condiționat auto Brașov, în momentul de față, preluăm programări pentru acest tip de serviciu. Acest lucru ne ajută să ne organizam mai bine fluxul de muncă, iar pe dumneavoastră vă ajută să reduceți timpii de așteptare. 

SERVICE AUTO BRASOV

Service AutoChelu Brașov
în cifre

Service aer condiționat auto Brașov

+ 16

Număr de angajați

Service aer condiționat auto Brașov

+ 3500

Clienți anual

Service aer condiționat auto Brașov

3500

Autoturisme reparate anual

Service aer condiționat auto Brașov

34

Tipuri de servicii oferite

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button