Articole Recente

Cum înțelegi că instalația de climatizare a mașinii tale necesită o reîncărcare cu freon?

Aer condiționat auto

Vara deja a trecut, dar cu siguranță toți vor reține căldura dogoritoare din zilele caniculare care au fost în această vară. Creșterea continuă a temperaturilor medii ne-a făcut pe toți să ne ascundem în casă și să cumpărăm primul ventilator văzut online, chiar din prima zi când temperatura a trecut de limita celor 30° Celsius cu care eram deprinși cândva.

Citește mai mult »

Cantitatea de freon de care are nevoie mașina ta

Cantitate necesară freon

Instalația auto de climatizare nu mai este un lux, ci o necesitate în zilele toride de vară. Dacă și tu te-ai bucurat de aerul condiționat în drum spre lucru sau în concedii, acum ar trebui să te gândești să duci mașina la un service pentru o verificare. După o vară atât de călduroasă, poate că mașina are nevoie de o încărcare cu freon.

Citește mai mult »

Modul de funcționare a sistemului de aer condiționat auto

Funcționare aer condiționat auto

Am avut parte de multe zile toride de vară, iar instalația de aer condiționat auto a fost folosită la maxim. După o utilizare atât de intensă, s-ar putea să te confrunți cu anumite probleme ale aerului condiționat – este bine să le identifici de la bun început și să mergi la un service aer condiționat auto pentru a le rezolva. Iată care sunt cele mai frecvente defecțiuni care pot să apară la instalația de climatizare auto!

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?